Veelgestelde vragen

Op deze pagina lees je de meest voorkomende vragen over mij
en mijn trainingen.

Natuurlijk! Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van andere (beroeps)sprekers, zoals leerkrachten en leidinggevenden.

Nee; ik sta niet meer in de registers als logopedist en heb ook geen contracten met zorgverzekeraars. Vaak zijn kerken bereid om de kosten voor training te betalen.
Heb je training nodig maar kom je er financieel niet uit?
Mail me; dan zoeken we een oplossing.

Ik ben lid van de Christelijke Gereformeerde Kerk in Delft.

Ik heb logopedie gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Een jaar of vijftien werkte ik zowel met kinderen als volwassenen in een logopediepraktijk; daarnaast trainde ik al kerkelijke sprekers. Uiteindelijk heb ik mijn hart gevolgd en heb ik me volledig gespecialiseerd in het trainen van kerkelijke sprekers. Nascholingen op gebied van stem volgde ik o.a. bij Johannes
Pahn, Jopie Kuiper en Alex Boon.
Vóór de studie logopedie studeerde ik een jaartje aan het conservatorium. Lange tijd combineerde ik het werk als logopedist met concerten op podia in binnen- en buitenland in een semi-professioneel ensemble in de oude muziek.

Dat verschilt per persoon, maar de ervaring leert dat je met 4-5 individuele sessies vaak een heel eind komt! De frequentie spreken we in onderling overleg af.
Voor de groepstrainingen trek ik, afhankelijk van de groepsgrootte, een uur of vier uit.

De individuele coachingssessies vinden in principe plaats in Delft (gebouw Delftstede, in het centrum van Delft, op loopafstand van het station, en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt). Verder zijn er ook beperkt mogelijkheden om je aan te melden voor een afspraak in Apeldoorn.

Het is mogelijk om (deels) online via Zoom te werken, alhoewel over het algemeen fysieke trainingen mijn voorkeur hebben. Ook hangt het van je leerwens af in hoeverre het mogelijk is om online te werken.

Wil je liever dat ik naar jou toe kom, bijvoorbeeld naar jouw werkplek of kerkgebouw? Dat kan tegen een meerprijs. Mail of app me voor info!

Meld je, waar mogelijk, minimaal 24 uur van tevoren af. Bij ziekte op de dag zelf mag je afzeggen tot 8.30 uur. Bij het vergeten van een afspraak en te laat afzeggen ben ik helaas genoodzaakt een verzuimfactuur te sturen.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met mij op, en dan geef ik zo snel mogelijk antwoord!