Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer weten? Kijk eerst dan even op de veelgestelde vragen pagina. Wil je een training boeken of je aanmelden voor coaching? Ik kom graag met je in contact!

Ik probeer zo snel mogelijk te reageren op je vraag!
Meestal reageer ik binnen 2 werkdagen.

De individuele coachingssessies vinden in principe plaats in Delft (gebouw Delftstede, in het centrum van Delft, op loopafstand van het station, en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt). Verder zijn er ook beperkt mogelijkheden om je aan te melden voor een afspraak in Apeldoorn.

Het is mogelijk om (deels) online via Zoom te werken, alhoewel over het algemeen fysieke trainingen mijn voorkeur hebben. Het hangt van je leerwens af in hoeverre het mogelijk is om (deels) online te trainen.

Wil je liever dat ik naar jou toe kom, bijvoorbeeld naar jouw werkplek of kerkgebouw? Dat kan tegen een meerprijs. Mail of app me voor info!

Meld je, waar mogelijk, minimaal 24 uur van tevoren af. Bij ziekte op de dag zelf mag je afzeggen tot 8.30u ’s ochtends. Bij het vergeten van een afspraak en te laat afzeggen ben ik helaas genoodzaakt een verzuimfactuur te sturen.

PS: Bezoek ook mijn sociale media kanalen: