Ik ben
Nynke Duijzer!

Over mij

Mijn naam is Nynke Duijzer-Algra. Al bijna 20 jaar coach en train ik sprekers in hun stemgebruik, verstaanbaarheid en presentatie. Met Dixit focus ik me met name op kerkelijke sprekers zoals predikanten, theologiestudenten, preeklezers, lectoren en kerkelijk werkers. Ik ben opgeleid als logopedist en ik heb een liefde voor taal en voor liturgie. Ik maakte als semiprofessioneel musicus zelf ook heel wat vlieguren op het podium, én ik ben getrouwd met een theoloog. In Dixit komt het allemaal bij elkaar!

“Het is mijn missie om te zorgen dat er zoveel mogelijk
goede sprekers in de kerken in Nederland zijn.
Want: een
goede boodschap
verdient een
goede spreker!”

Mijn doelgroep

Ik werk met predikanten, sprekers, preeklezers, lectoren en theologiestudenten vanuit de gehele breedte van de kerkelijke kaart. Ik ben verbonden aan de theologische universiteiten van Apeldoorn en Utrecht, en werk met de studenten van de Theologische School van de Gereformeerde Gemeenten in Nederland. Ook geef ik de training ‘Overtuigend Spreken’ voor de Permanente Educatie Predikanten in Utrecht.

Dit kun je leren

Met mijn trainingen kunnen we verschillende dingen aanpakken. Concreet kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Je stem vol, ontspannen en overtuigend leren gebruiken, zonder stemklachten
  • Levendig, boeiend en op een natuurlijke manier (s)preken en lezen
  • Rustig en duidelijk spreken, ook langdurig
  • Je adem onder controle houden als je nerveus bent
  • Je gebaren, lichaamshouding en mimiek goed inzetten
  • Los(ser) van papier spreken
  • Een (buitenlands) accent verminderen
  • Het doel: je boodschap zó laten overkomen als je hem bedoelt!

Meer weten over mijn trainingen?

Wil je weten of mijn trainingen wat voor jou zijn? Klik dan op ‘meer informatie‘ om meer te weten te komen over mijn trainingen!